Wie ben ik?

Mag ik me aan je voorstellen? Ik ben Linet Holtkuile, getrouwd met René en moeder van vier kinderen. Samen met mijn man runnen wij onze boerderij Ammervelde. Hier houden we melkkoeien en varkens.  Op onze deel staan mijn paarden Alexia en Cupido.

 

In 1992 heb ik de Verpleegkundigenopleiding afgerond. Daarna heb ik een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt. Vanaf 2001 ben ik op onze boerderij gaan werken. 

 

In 2019 ben ik, vanuit een groeiende interesse in de natuurgeneeswijze, begonnen met de opleiding Aromatherapie voor Paarden en Honden bij Academie Paard en Hond van Karin Groot Jebbink.  Hierna was ik zo enthousiast dat ik aansluitend de opleiding Paard Natuurlijk Gezond ben gaan volgen.

 

Ook volgde ik in 2021 de opleiding Meten met de biotensor en in september 2022 start ik met de opleiding Myofascial Equine Therapist. Mijn opgedane kennis gebruik ik op ons agrarisch bedrijf om onze dieren op een natuurlijke wijze in hun gezondheid te ondersteunen. 

 

Vanaf mijn kindertijd ben ik besmet met het "paardenvirus". Ik ben op allerlei manieren actief in de paardensport: bestuursfunctie, bixiejury en uiteraard zelf actief paardrijden .

 

Mijn ervaring en opgedane kennis zet ik graag in om jouw en mijn paarden op natuurlijke wijze te begeleiden.